Qui somBenvinguts i benvingudes al nostre espai virtual! Som quatre estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona que des d'Israel i Palestina intentarem analitzar el conflicte i compartir aqui les nostres vivències. Encara que sigui més important el què i no el qui, aquí us deixem amb una petita presentació dels i les que treballem darrere aquest blog.


Ivana Navarro, Tudela (Navarra)
Periodisme (UAB)

Crec que l'empatia és el principal i necessari valor humà per a poder conèixer les persones i aprendre d'elles. Estic totalment d'acord amb que el carrer és l'escola de la vida. Encara que és cert que les universitats ofereixen eines d'aprenentatge, és només viatjant i coneixent diferents cultures quan m'adono del poc que encara sé. I la veritat… m'encanta aquesta sensació de descobrir coses noves. ¡Allá vamos! que no m'ho expliquin i que jo pugui explicar-ho!

Anna Pérez Català, Badalona
Ambientòloga (UAB)
M'agrada el vent. tenir temps. el vi. els petons. rellegir-me. els horitzons i les muntanyes des del cim. el sol. la Revolució. fer maletes i posar ordre. marxar lluny. veure ametllers florits. Però el que m'agrada més és viure i aprendre a cada instant, i conèixer a través de les puntes dels dits, posar el món de cap per avall. Perquè els tòpics no arrelin ni jo mateixa cregui que és veritat tot el que dic.


Víctor NúnezSabadell. 
Ciències Polítiques i Periodisme (UAB)

Altíssima confiança en l'ésser humà. Això em fa ser sempre optimista davant els reptes que es plantejen a la vida; trobar els perquès i possibles sortides al conflicte Palestina-Israel no serà menys. 
Cal escoltar què hi diuen les persones, quines emocions hi senten i potser llavors, entendre què hi passa. Som-hi!


Judith Jordà Frias, del món
Traducció i Interpretació (UAB)

Si viure és desitjar, somniar és volar. Avui desitjo i volo en horitzons sense límit. De vegades, les incongruències ens fan entendre el sentit de la vida. Estimar i respectar, començant pel propi ésser, és ser lliure. 
Deixa'm doncs, ment meva, ser incongruent i volar lliure com el vent!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada